Kunci Gitar Eny Sagita - Tangise Ati

TANGISE ATI

By : ENY SAGITA

[Intro] Em C Em C Em
Am Em B Em

Em B Em
Udan deres wayahe wis wengi
Am Em
njur kelingan lungamu dek wingi
Am Em
opo wis dadi gegarising pesthi
C B
kowe bakal cindro janji

[Intro] Am B

Em B Em
senajan uripku rekoso
Am Em
kabeh mau bakale tak tompo
Am Em
nuruti gedhang yuaning roso
C B
bebrayan urip klawan ndiko

[Intro] Am Em B Em

[Chorus]
Am Em
Kowe lungo tanpo kabar nganti seprene
Am B
laraning ati sing nyonggo aku dewe
Am Em
ora ngiro yen bakal ngene dadine
C
wis wis yo wis yen ngono
C B Em
yo wis.. tak lilakake

Em B Em
Udan deres wayahe wis wengi
Am Em
njur kelingan lungamu dek wingi
Am Em
opo wis dadi gegarising pesthi
C B
kowe bakal cindro janji

Em B Em
senajan uripku rekoso
Am Em
kabeh mau bakale tak tompo
Am Em
nuruti gedhang yuaning roso
C B
bebrayan urip klawan ndiko

[Intro] Am Em B Em

[Chorus]
Am Em
Kowe lungo tanpo kabar nganti seprene
Am B
laraning ati sing nyonggo aku dewe
Am Em
ora ngiro yen bakal ngene dadine
C
wis wis yo wis yen ngono
C B Em
yo wis.. tak lilakake

Em B Em
Udan deres wayahe wis wengi
Am Em
njur kelingan lungamu dek wingi
Am Em
opo wis dadi gegarising pesthi
C B
kowe bakal cindro janji

Em B Em
senajan uripku rekoso
Am Em
kabeh mau bakale tak tompo
Am Em
nuruti gedhang yuaning roso
C B
bebrayan urip klawan ndiko

[Intro] Am Em B Em

Back To : [Chorus]

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Laporan Praktek Kerja Industri SMK Bhakti Anindya

(HOAX) Bra Yang Berisi Cairan Penyebab Kanker Payudara

(HOAX) Sri Mulyani : Jika Rakyat Mengijinkan Daerah Bali Kita Jual Untuk Bayar Hutang