Kunci Gitar Eny Sagita - Prawan Kalimantan

PRAWAN KALIMANTAN

By : ENY SAGITA

[intro] Am C# Dm G Am

Am Dm
Rino wengi tansah kelingan
G Am
Prawan ayu kalimantan
Dm
Bantal guling tak sayang sayang
G Am
Nganti koyo wong kedanan

C G
cempedak mas dudu nongko
Am
biyen cedak ora wani kondo
C G
neng ngopo sliramu lungo
Am
ninggal mulih ora kondo kondo

Am Dm
Saben dino aku ngalamun
G Am
Tekan omah atiku bingung
Dm
Jane tresno ra wani nembung
G Am
Rasane koyo wong linglung

C G
wangi wangi banyune sabun
Am
tak rewangi adus kungkum
C G
tresnaku ra bakal alum
Am
tak enteni yen mas se purun

[chorus]

Am
aduh pak e mak e aduh
Dm
ati ku rindu kangen tenanan
G
kang mas ku pulang
F Am
kang mas ku mulih ning tanah sebrang

G
Beninge banyu kalimantan
G
Biyen sing tak ombe sayang
C Am
Ngelingake naliko biyen kenalan

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Laporan Praktek Kerja Industri SMK Bhakti Anindya

(HOAX) Bra Yang Berisi Cairan Penyebab Kanker Payudara

(HOAX) Sri Mulyani : Jika Rakyat Mengijinkan Daerah Bali Kita Jual Untuk Bayar Hutang