Kunci Gitar Eny Sagita - Pengen Ngombe

PENGEN NGOMBE

By : ENY SAGITA

[Intro] Dm Am Dm
Dm Am Dm Gm A# Dm

Dm
Aku pengen ngombe
C
Ngelak seng tak rasakke
A# Gm Dm
Nganti garing ning gulu rasane

A A#
Kulinane kowe mbiyen sing tansah nyepakke
Gm A Dm
Banyu putih yo kanggo nelesi lambe

Dm C
Kuwi sak tenane kangen sing tak rasakke
A# Gm Dm
Roso kangenku mung kanggo kowe

A A#
Ngenteni tekamu neng kene kowe tak tunggu
Gm A Dm
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu

A
Sopo seng kok gendhong
A#
Sopo seng kok emban
A Dm
Sopo sopo kuwi sopo
A
Sopo seng kok gendhong
A#
Sopo seng kok emban
A Dm
Sayang sayang kuwi sopo

Dm
Aku pengen ngombe
C
Ngelak seng tak rasakke
A# Gm Dm
Nganti garing ning gulu rasane

[Interlude] Dm Am Dm Gm Dm A D
Gm Dm G A Dm

[Chorus]
Gm
Dino ganti wulan
Dm
wulane wis ganti tahun
A Dm
Aku setyo ngenteni ning stasiun

[Intro] Gm Dm A D

Gm
Tahun ganti windu,
Dm
suwene kowe tak tunggu
A Dm
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu

Dm
Aku pengen ngombe
C
Ngelak seng tak rasakke
A# Gm Dm
Nganti garing ning gulu rasane

A A#
Kulinane kowe mbiyen sing tansah nyepakke
Gm A Dm
Banyu putih yo gawe nelesi lambe

Dm C
Kuwi sak tenane kangen sing tak rasakke
A# Gm Dm
Roso kangenku mung kanggo kowe

A A#
Ngenteni tekamu neng kene kowe tak tunggu
Gm A Dm
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu

A
Sopo seng kok gendhong
A#
Sopo seng kok emban
A Dm
Sopo sopo kuwi sopo
A
Sopo seng kok gendhong
A#
Sopo seng kok emban
A Dm
Sayang sayang kuwi sopo

Dm
Aku pengen ngombe
C
Ngelak seng tak rasakke
A# Gm Dm
Nganti garing ning gulu rasane

[Interlude] Dm Am Dm Gm Dm A D
Gm Dm G A Dm

Back To : [Chorus]

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Laporan Praktek Kerja Industri SMK Bhakti Anindya

(HOAX) Bra Yang Berisi Cairan Penyebab Kanker Payudara

(HOAX) Sri Mulyani : Jika Rakyat Mengijinkan Daerah Bali Kita Jual Untuk Bayar Hutang