Kunci Gitar Eny Sagita - Ilang Tanpo Aran

ILANG TANPO ARAN

By : ENY SAGITA

[Intro] Dm Gm C A Dm
D Gm A Dm

Dm A
Tak lali neng ngendi paranmu
Gm Dm
tekan Suroboyo nganti Tulungagung
Gm
neng pinggire kali brantas
Dm
pesisir popoh lan prigi
A# C Dm
cidro ing janji kapan anggonmu bali

[Intro] Am A# Am A# Dm

Dm A
tak lali neng ngendi dunungmu
Gm Dm
tekan gunung gudeg nganti gunung semeru
Gm
lan terus tak takonake
Dm
marang ombak'e segoro
A# Am Dm
ra ketemu gawe atiku nelongso

[Interlude] C F Dm
Gm A Dm
Am A# Am A# Dm

[Chorus]
F Gm
kowe lungo koyok dene embun isuk
A# A
lan ugo koyok lintange awan
F Gm
tinggalake awakku kang tanpo ruang
A# A
mblenes ilang lan ninggal warto lan paran
F
gusti kang Moho Kuoso
Gm
pareng sabar mring kawulo
A# Am Dm D
rino wengi aku tansah ndedungo

Dm A
Tak lali neng ngendi paranmu
Gm Dm
tekan Suroboyo nganti Tulungagung
Gm
neng pinggire kali brantas
Dm
pesisir popoh lan prigi
A# C Dm
cidro ing janji kapan anggonmu bali

[Interlude] C F Dm
Gm A Dm
Am A# Am A# Dm

[Chorus]
F Gm
kowe lungo koyok dene embun isuk
A# A
lan ugo koyok lintange awan
F Gm
tinggalake awakku kang tanpo ruang
A# A
mblenes ilang lan ninggal warto lan paran
F
gusti kang Moho Kuoso
Gm
pareng sabar mring kawulo
A# Am Dm
rino wengi aku tansah ndedungo

[Outro] Am A# Am A# D

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Laporan Praktek Kerja Industri SMK Bhakti Anindya

(HOAX) Bra Yang Berisi Cairan Penyebab Kanker Payudara

(HOAX) Sri Mulyani : Jika Rakyat Mengijinkan Daerah Bali Kita Jual Untuk Bayar Hutang